Vad vi gör

Google’s StreetView for Businesses har snabbt växt till att bli det nya digitala visitkortet.

Vad gör Looknow?

Looknow är betrodda av Google, världens största sökmotor att utföra panoramafotograferingarna som tar verksamheter ut till världens kunder genom att synas direkt i sökresultaten och i Google Maps-kartor, något som i sin tur leder till att  kunder lättare kan upptäcka och utforska verksamheter, samtidigt som det ger företaget en bättre ranking i sökresultaten. Som betrodda av Google kan vi garantera kvalitet.

Vi har kombinerat vår kunskap och erfarenhet med flertalet paket för att kunna möta behovet av allt ifrån små till stora lokaler. Vi kan även erbjuda en skräddarsydd offert just för dina lokaler, tag kontakt med oss på 0708-64 64 060732-61 65 66 eller maila  looknowsweden@gmail.com.

Vilka är Looknow?

Looknow  är en del av mediabolaget Kristianstad Streaming AB, som sedan tidigare driver och tillhandahåller varumärken som swedishradio.nu och radiokristianstad.nu. Vi tycker att alla näringsidkare skall ha råd att kunna synas för att få ett större genomslag, och startade därför Looknow som ett naturligt nästa steg.

Looknow består av ett stort team av fotografer, samt ledningsgruppen nedan.

Alexander Svensson – Creative Director
Peter Molin – Kundansvarig
Lynette Morgan – Fotograf